2014/04/22

Always time for Champagne











Kuten aikaisemmin mainitsin, niin viime viikolla ennen kotiin lähtöä tuli käytyä kierroksella Shampanjan alueella. Ensimmäinen kohde oli Reims ja Mumm shampanjatalo. Siellä oli kierros heidän kellareissa jonka päätteeksi oli maistelu, jonka pystyi valitsemaan kolmesta eri vaihtoehdosta. Itse otin maistelun, jossa pääsi testaamaan rosea ja heidän vuoden 2006 vintage shampanjaa. Tykkäsin vuoden 2006 vintagesta kovasti, se oli hyvin pehmeä ja siinä oli pienet kuplat, juuri minun makuun sopiva. Kierros oli oikein hyvä ja opin paljon uutta shampanjan valmistuksesta. Mumm shampanjatalo sijaitsee ihan Reimsin keskustan ja juna-aseman vieressä, joten on hyvin kätevä vierailla. Kaupunkina se ei ole kovin suuri, mutta vaikutti hyvin viehättävälle ja varsinkin kesällä voin kuvitella kaikki ne terassit ja ravintolat olevan tupaten täynnä. Me yövyimme siellä ja jatkoimme aamulla matkaa Ebernayn suuntaan. Kuvat ovat aika huonolaatuisia, mutta näillä mennään :)

Like I told you before I visited in Champagne region before I left home. First stop was Reims and Mumm's house. There was a tour and some tasting. It was a good tour, I learn new things about making champagne and when it was tasting time I really liked them 2006 vintage, it was soft with tiny bubbles, my kind of taste. Reims was quite small put nice place. Mumm's house was near centre and train station, so it's very easy to visit if you go with train. We stay one night there and in the morning we drove to the Ebernay. Unfortunately the quality of the photos is bad.

1 kommentti :

  1. Hi there, I just nominated you for a Liebster award. Here is the link: http://the-berlin-blog.blogspot.de/2014/04/liebster-award_24.html

    VastaaPoista